Työnjohtaja runkovaiheeseen

Kokoaikainen

Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 11.10.2024

Työnjohtaja runkovaiheeseen Tuusulaan!

Meillä on nyt haussa asiakkaallemme työnjohtajaa runkovaiheen töihin Tuusulaan. Työt alkavat viikolla 42/2024 tai mahdollisuuksien mukaan aikaisemmin. Työt kestävät arvioidusti maaliskuuhun 2025 asti. 

Tehtävät:

Työnjohtajana tulet vastamaan erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä, jotta työmaa etenee aikataulun, budjetin, suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi toimit tiivissä yhteistyössä alihankkijoiden ja työntekijöiden kanssa.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutus (AMK / DI). Katsomme eduksesi aiemman työmaakokemuksen esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta, mutta aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä ottamaan ensimmäisiä askelia urallasi työnjohdon tehtävissä. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.

Asiakkaamme arvostaa erityisesti seuraavia taitoja:

  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • organisointikykyä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Lisääthän hakemukseen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
puh. 040 198 5588 (ark. 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, työnjohtaja, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Tuusula, runkovaihe

Ilmoitusnumero: 119889657

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus