Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen

Kokoaikainen

Hirvensalmi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa

Haku päättyy 31.10.2024

Etsimme elintarviketeollisuuteen tuotantotyöntekijöitä Mikkeliin!

Etsitkö uutta työtilaisuutta elintarvikealalta nopeatempoisen työn parista? Onko sinua aina kiehtonut mahdollisuus työskennellä mukavan ja välittävän työyhteisön jäsenenä? Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla juuri se henkilö, jota etsimme!

Tuleva tehtäväsi

Tässä tehtävässä työskentelet linjastolla elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Työtehtävät voivat koostua muun muassa tuotannon eri vaiheista, pakkaamis- ja lähetystehtävistä sekä raaka-aineiden vastaanottamisesta. Työ voi sisältää myös lavansiirtovaunun käyttöä. Työskentelet 2-vuorotyössä vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa, ja viikonloppuisin pääset nauttimaan vapaasta. Työaikasi on 40 tuntia viikossa. 

Työn edellytykset

  • Työ on hyvin fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa
  • Tulet tehtävässä toimeen suomen kielen taidolla
  • Olet motivoitunut oppimaan alan työtehtävät ja työsi hoidat luotettavasti ja positiviisella asenteella
  • Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus lavansiirtovaunun käytöstä sekä voimassa oleva hygieniapassi. 

Tarjoamme sinulle

Määräaikaisen työsuhteen, jossa aloitus olisi mahdollisimman pian. Työsuhde kestää arviolta huhtikuulle 2025 saakka, mutta reippaalla työntekijällä voi olla mahdollista jatkaa työssä pidempäänkin. Työsuhteessasi noudatetaan Elintarvikealan työehtosopimusta, tämän ohella palkkauksessa huomioidaan valittavan henkilön aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä.

Hakuprosessi

Kuulostaako hyvältä? Hieno homma! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta pikimmiten. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja työhistoriastasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Asiakasyrityksestä kerromme enemmän mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

Maiju Majamaa, HR-konsultti
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398 

Ilmoitusnumero: 123996949

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus