Teollisuusnosturitarkastaja Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 14.10.2024

Teollisuusnosturitarkastaja

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Tampereen talousalueelle sertifioitua teollisuusnosturitarkastajaa työskentelemään nostolaitteiden parissa. Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä.

Työtehtävän sisältö:
Tulet työssäsi vastaamaan nostolaitteiden kunnosta sekä tarkastuksista. Varmistat työlläsi henkilökunnan ja ympäristössä työskentelevien turvallisuuden sekä pidät huolen siitä, ettei työskentelyyn tule yllättäviä epämieluisia katkoksia. Työtehtävä ei sisällä päivystysvuoroja, mutta niitä voi kuitenkin halutessaan oman mielenkiinnon mukaan tehdä. 

Mitä odotamme sinulta?
Etsimme meidän porukkaamme sopivaa henkilöä, jolla on työnteon asenne kohdallaan. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta sekä alan sertifiointia entuudestaan. Työnkuva on itsenäinen, joten toivomme sinun olevan myös oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Eduksi luetaan kaikki muu aikaisempi kokemus teollisuuden ja metallialan työtehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn kotimaisesta perheyrityksestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan ja talossa on käytössä työsuhde-etuja, molemmista kerromme mielellään kiinnostuneille erikseen.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, 045 139 7492

Avainsanat: sertifioitu, teollisuusnosturitarkastaja, Tampere, kokopäivätyö, vakituinen

Ilmoitusnumero: 120569855

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus