Mekaniikka-asentaja reissutyöhön Tampere / Ubitec

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.10.2024

Etsimme asiakkaallemme Ubitec Oy:lle ammattitaitoista ja kokenutta mekaniikka-asentajaa Tampereen alueelle ja kotimaan reissutyöhön kunnossapitoon! Haluatko työn, jossa pääset käyttämään taitojasi mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa ympäristöissä? Kuvittele itsesi ratkomassa teknisiä haasteita eri puolilla Suomea – jokainen työpäivä tarjoaa jotain uutta. Jos tämä herätti mielenkiintosi, lue lisää! Ubitec Oy on teollisuuden kunnossapidon, automaation ja sähköistyksen erikoisosaaja, jonka tavoitteena on olla alan johtava ja asiakkaidensa luotetuin kumppani. Tutustu lisää Ubiteciin: https://ubitec.fi/.

Mekaniikka-asentaja 

Mitä on tarjolla?

Työ on sinulle, joka nautit vaihtelusta, arvostat teknisiä haasteita ja tykkäät, kun maisemat vaihtuvat. Työssä pääset huoltamaan ja korjaamaan erilaisia koneita ja laitteita asiakkaiden tiloihin, esim. linkojen ja paalaimien huoltoa tai hydraulisia järjestelmiä. Työskentelet niin sisällä kuin ulkona. Työkohteiden mukaan teet työtä pääsääntöisesti työparin kanssa, toisinaan itsenäisesti tai isommalla porukalla. Kokemuksesi on kone- ja huoltoasennuksista useamman vuoden ajalta, halusi oppia uutta ja kyky sopeutua erilaisiin työympäristöihin ovat avain menestykseen tässä tehtävässä. Tehtävässä huristelet firman autolla matkat ja päivärahat maksetaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti palkan lisäksi. Työ on pääsääntöisesti reissutyötä. Reissuun lähdöt Tampereen toimipisteeltä käsin parin tai porukan kanssa. 

Miksi meille töihin? Sinä saat
– Tueksesi työyhteisön, jossa työkaverit jeesaavat toisiaan ammattitaitoisella ja rennolla otteella
– Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset kollegat ovat aina tavoitettavissasi
– Monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työnkuvan
– Ison ja vakavaraisen konsernin tarjoamat työntekijäedut, esim. e-Passi

Asiakkaamme luoma Ubitec – polku mahdollistaa sinulle personoidun ja omanlaisen kehityspolun tulevalle työurallesi, jossa aidosti huomioidaan työntekijän toiveet ja erityispiirteet. Saat tulevaisuudessa mahdollisuuksia aidosti vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja saat itsellesi käyttöön hyvät etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet. Palkkaa maksetaan aikaisemman kokemuksesi mukaan ja työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan!

Miten edetä tästä?

Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitec Oy:n työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tiedustelut WorkPowerin HR-konsultti Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi tai p. 045 139 7492

Avainsanat: asentaja, huoltoasentaja, kunnossapito, reissutyö

Ilmoitusnumero: 123191581

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus