Mekaaninen kunnossapitoasentaja Oy Halva Ab:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 11.11.2024

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä teollisuuden kunnossapidon parista? Haluatko työskennellä vakavaraisessa ja luotettavassa yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Oy Halva Ab:lle mekaanista kunnossapitoasentajaa Helsingin Pitäjänmäkeen pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. 

Oy Halva Ab on suomalainen makeisia valmistava perheyritys, joka on perustettu vuonna 1931. Yritys on tunnettu erityisesti laadukkaista lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli 30 % menee vientiin. Lakritsi on Halvan tunnetuin makeistuote, jota on valmistettu 1950-luvulta alkaen Pitäjänmäen tehtaalla. Vuonna 2023 Halvan liikevaihto oli 14,7 miljoonaa euroa, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 90 halvalaista.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät makeistehtaan tuotantokoneiden ja -laitteiden kunnossapidon parissa varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työtehtäviisi kuuluvat mm. erilaiset mekaaniset asennukset sekä huoltotyöt, ja itsenäisesti sekä yhdessä kunnossapitotiimisi kanssa teet mm. tuotantolaitteistojen häiriönpoistoja, vikakorjauksia, ennakkohuoltoja sekä tilaustöitä. Viikoittainen työaikasi on 40 h, ja työskentelet maanantaista perjantaihin 2-vuorojärjestelmässä, jossa sinulla on kaksi viikkoa aamuvuorossa klo 6.00-14.00, ja joka kolmas viikko iltavuoroa klo 13.00-21.00. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös viikonlopputöihin. Työsuhteessasi sovelletaan Elintarviketeollisuuden TES:iä.

Arvostamme

  • Soveltuvaa alan koulutusta (esim. koneasentaja, kunnossapitoasentaja, mekaanikko)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä
  • Vastuuntuntoista ja huolellista työskentelytapaa
  • Sosiaalista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Oy Halva Ab:lle, joka tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakaassa elintarvikealan yrityksessä monipuolisten sähköasennusten ja kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi, ja pääset päivittäin työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien laitteistojen kanssa haastaen ammattitaitoasi. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja lämminhenkisen työporukan lisäksi tukenasi ovat kannustavat esihenkilöt. Oy Halva Ab tarjoaa myös maistuvan monipuolisia henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon sekä erilaisia yhteisiä aktiviteetteja työyhteisön kesken.

Hakuprosessi

Olisiko Oy Halva Ab juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR Team Leader Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, asentaja, huoltoasentaja, sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, sähkökunnossapitoasentaja, huoltoteknikko, koneenasentaja

Ilmoitusnumero: 124277097

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus