MAG-hitsaaja AhoSteel Oy:lle

Kokoaikainen

Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Lohja, Nurmijärvi, Vihti

Haku päättyy 27.10.2024

Nautitko monipuolisista hitsaustehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on teräksinen työporukka ja hyvä tekemisen meininki? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme AhoSteel Oy:lle motivoitunutta ja ammattitaitoista MAG-hitsaajaa Karkkilaan pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

AhoSteel Oy on vuonna 1984 perustettu vahva ja kehittyvä konepajayritys, joka yhdistää teräksisen osaamisen ja kattavan tuotantoketjun kilpailukyvyn parantamiseksi. Yrityksen huolella hiottu prosessi kattaa kaiken tarjouslaskennasta hitsaukseen, maalaukseen ja kokoonpanoon, täydentäen palveluitaan 3D-mallinnuksella ja valmistettavuuskonsultoinnilla. AhoSteel hyödyntää tehokasta logistiikkaa ja laajoja hankintaverkostoja, ja panostaa jatkuvasti sekä henkilöstönsä että toimintansa kehittämiseen. Vuonna 2024 yritys juhlii 40-vuotista taivaltaan suomalaisen teollisuuden luotettavana kumppanina.

Työpäiväsi
Työpäiväsi MAG-hitsaajana sisältävät monipuolisia hitsaustehtäviä metallirakenteiden ja koneenosien parissa. Työstettävänä materiaalina toimii musta rauta ja vahvuudet vaihtelevat 1,5mm ja 10 mm välillä. Tehtäviisi kuuluu myös teknisten piirustusten ja työohjeiden tulkitseminen sekä tarvittaessa hitsausrobotin käyttö.
Työaikasi on 40 tuntia viikossa, ja työskentelet pääasiassa aamuvuorossa maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.30. Toivomme kuitenkin valmiutta 2-vuorotyöhön, jossa työvuorot ovat aamuisin klo 6.00–14.00 ja iltaisin klo 14.00–22.00. Työpaikalla arvostetaan tiimityötaitoja sekä oppimishalua, ja ympärilläsi on ammattitaitoinen sekä kannustava työyhteisö. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Kokemusta MAG-hitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Hyvää suomenkielen taitoa
  • Innokasta työotetta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa hitsaajan työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Olivia Savolainen
olivia.savolainen@workpower.fi
040 7579765

Avainsanat: hitsaaja, MAG-hitsaaja, MIG/MAG-hitsaaja, levyseppähitsaaja, levyseppä, metallityöntekijä

Ilmoitusnumero: 122616118

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus