Laatuasiantuntija

Kokoaikainen

Akaa, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Urjala, Valkeakoski

Haku päättyy 27.10.2024

Etsitkö mahdollisuutta kehittää osaamistasi laatu- ja vastuullisuusasioiden parissa kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa yrityksessä? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan tiimiin, joka vie suomalaista huippuosaamista maailmalle! Asiakasyrityksemme hakee vakituiseen työsuhteeseen laatuasiantuntijaa vastaamaan yrityksen vastuullisuus- ja laatuasioista. Kyseessä on suorarekrytointi asiakkaan työntekijäksi ja WorkPower avustaa hakuprosessissa ja voi ilmoittaa hakevan yrityksen nimen yhteydenotossa. 

Mitä pääset tekemään?

Tässä roolissa vastaat yrityksen laatujärjestelmien ylläpidosta, niiden jatkuvasta kehittämisestä sekä henkilöstön koulutuksen järjestämisestä asian tiimoilta. Tulet työskentelemään HACCP- ja BRC-järjestelmien parissa, kouluttamaan osaltasi henkilöstöä laatuasioissa sekä osallistumaan auditointeihin. Lisäksi vastuullisuus on tärkeä osa työtäsi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää sitä yrityksen linjausten mukaisesti. Hyvä tuntemus esimerkiksi ESG-standardeista sekä vastuullisuuden eri ulottuvuuksista, kuten sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristövastuut, on tässä tehtävässä eduksi. Vaikka vastuullisuus olisi sinulle uudempi osaamisalue, asenteesi ja oppimishalusi ovat ratkaisevia – haetaan yhdessä oppia ja parempaa toimintamallia asiaan.

Mitä toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknisen alan AMK-tutkintoa
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta laatujärjestelmien kehittämisestä
  • Mielenkiintoa ja innostusta yrityksen vastuullisuusasioita kohtaan
  • Itseohjautuvuutta ja määrätietoista otetta työhön
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa (raportointi tapahtuu pääosin englanniksi, suomi on muuten työkielenä)
  • Kokemus elintarvike- tai pakkausalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä

Mitä tarjoamme sinulle?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja kehittymiseen kannustavan roolin, jossa pääset syventämään osaamistasi laadun ja vastuullisuuden parissa. Tehtävä on kokoaikainen, ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Aiemmasta kokemuksesta riippuen suuntaa antava palkkahaarukka tehtävässä voi olla noin 3500–4500 euroa, haluamme kuitenkin kuulla sinun näkemyksesi asiasta. Lisäksi tarjoamme mukavia henkilöstöetuja, kuten E-passin, työsuhdepyörän sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin virkistystapahtumiin. Näistä kerromme lisää yhteydenotoissa. 

Työn päätoimipaikka sijaitsee Pirkanmaalla, ja tehtävänkuva edellyttää jonkin verran liikkumista kotimaassa (1–2 kertaa kuukaudessa). Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä etätyötä satunnaisesti, joitakin päiviä kuukaudessa.

Kiinnostuitko? 

Saat lisätietoa yrityksestä sekä tehtävästä ottamalla yhteyttä HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, 045 139 7492. Asiakkaamme toiveesta yrityksen nimeä ei ilmoituksella mainita, ja kaikkien yhteydenottojen sekä alkukeskustelun toivotaan käytävän WorkPowerin kautta, jonka kanssa rekrytointi tehdään yhteistyössä.

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, lähetä CV, hakemus ja palkkatoiveesta ajatus osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Avainsanat: vastuullisuus, laatu, insinööri, asiantuntija, kehitys, vakituinen

Ilmoitusnumero: 122108225

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus