Koneenasentajia seisakkiin Imatralle

Kokoaikainen

Imatra, Lappeenranta

Haku päättyy 22.9.2024

Etsitkö koneenasentajan tai hitsaajan työtä? Haluatko osallistua seisakkeihin? Meillä on sinulle oikea paikka!
Etsimme asiakasyrityksellemme Imatralle koneenasentajia ja hitsaajia seisakkityöhön lokakuussa. Seisakki kestää noin 2-3 viikkoa. Työtehtäväsi sisältävät koneenasennusta ja hitsaamista Stora Enso Kaukopään vuosihuollossa, osaamisesi mukaan. Sinulla ei tarvitse olla mittavaa aiempaa kokemusta, mutta katsomme eduksi kokemuksen tehdasympäristöstä työskentelystä. 

Toivomme sinulta

  • Koneenasentajan, levyseppähitsaajan tai vastaavan koulutusta
  • Hitsaustaitoa 
  • Mekaanisten asennusten osaamista ja kokemusta, itsenäisesti ja yhteistyössä
  • Aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä hommassa pääset mukaan reiluun ja ammattitaitoiseen porukkaan. Töitä seisakeissa riittää mukavasti ja sinulle on luvassa TES:in mukaiset korvaukset ja lisät peruspalkan lisäksi. Hyvin hoidetut hommat voivat lisäksi poikia lisää töitä myös muilla asiakkaillamme.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko syksyllä juuri sinun kalenterissasi tyhjää tilaa töille? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on useammalle henkilölle, joten vinkkaa paikasta ihmeessä myös kaverillesi! Kerromme mielellämme lisää.

Jäikö kysymyksiä?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: levyseppähitsaaja, hitsaaja, koneenasentaja, seisakki, asentaja, mekaniikka-asentaja

Ilmoitusnumero: 117018684

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus