Kokenut metallityöntekijä RST Lapit Oy:lle

Kokoaikainen

Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki, Rantasalmi

Haku päättyy 27.10.2024

Haemme kokenutta metallityöntekijää RST Lapit Oy:lle Virtasalmelle! 

RST Lapit Oy on perheyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1992 lähtien. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, alkaen tuotekehityksestä tuotteen suunnitteluun ja siitä lopullisen tuotteen yksittäis- tai sarjavalmistukseen.

Katso tästä video yrityksestä: RST Lapit Oy

Työnkuva

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä,  kuten särmäämisestä, hitsaamisesta (TIG ja MIG), levyleikkurin käytöstä sekä kokoonpanotehtävistä. Tulet työskentelemään pääasiassa alumiinin ja ruostumattoman teräksen parissa. Työ edellyttää piirustusten lukutaitoa. Työaikasi on arkisin klo 7-15:30. Työtä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa tuotannon tilanteesta riippuen.

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta metallitöistä, erityisesti hitsaamisesta ja särmäämisestä
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle, oma-aloitteiselle ja kokeneelle metallityöntekijälle työn, jossa pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi. Yrityksessä panostetaan mm. työympäristöön, viihtyvyyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Työsuhteessa hyödynnetään Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkauksessa huomioidaan osaamisesi sekä palkkatoiveesi.

Henkilö työllistyy suoraan RST Lapit Oy:n kirjoille. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi – toimi heti! Asiakkaan toiveesta hakemukset tehtävään lähetetään suoraan WorkPowerin kautta. Käännythän meidän puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Yhteystiedot:

HR-konsultti Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

 

 

Ilmoitusnumero: 119017881

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus