Kirjanpitäjä Adepta Oy:lle

Kokoaikainen

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Laukaa, Toivakka

Haku päättyy 20.10.2024

Tule kirjanpitäjäksi Adepta Oy:lle!

Adepta Oy on sähköisiä ja kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluja tarjoava tilitoimisto. Toiminta on alkanut vuonna 2008 ja yritys työllistää tällä hetkellä 8 taloushallinnon ammattilaista. Toimistot sijaitsevat Toivakassa ja Joutsassa. 

 

Mistä on kyse?

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja reipasta henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä.

Työnkuvaasi kuuluu itsenäisesti kirjanpitoasiakkuuksien hoitaminen alusta loppuun. Työhösi kuuluu muun muassa kirjanpito, verotus, tilinpäätökset, palkkahallinto ja näihin liittyvä asiakaspalvelu. Työ on itsenäistä, mutta sinulla on tukenasi mukava ja osaava tiimi. Työssä käytetään Procountorin ja Fennoan taloushallintojärjestelmiä.

Työaika on joustava, työskentely tapahtuu arkisin noin klo 8-16 välillä. Perehdyttyäsi työhön on mahdollista työskennellä osittain etänä.

Mitä tarjoamme?

Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen. Työstä maksetaan Taloushallintoalan työehtosopimuksen mukainen palkka, joka muodostuu tehtäväkohtaisesta kokemustason mukaisen vaativuustason palkasta sekä henkilökohtaisesta lisästä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja tarjoamme mahdollisuutta myös bonuspalkkaan peruspalkan lisäksi. Adepta Oy tarjoaa lisäksi kattavan työterveyshuollon, hammashuollon sekä liikunta- ja kulttuurisetelit sekä reipashenkisen työporukan jossa toimia.

Hakuprosessi

Voisiko tässä olla juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi WorkPowerin kotisivujen kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja tehtävästä

HR-konsultti Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

 

Ilmoitusnumero: 119851283

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus