IT-alan avoimet toimihenkilötehtävät

Haku päättyy 3.11.2024

Oletko IT-alan asiantuntija, joka etsii seuraavaa askelta urallesi? Haluatko kartoittaa IT- ja teknologia-alojen työmahdollisuuksia? Me WorkPowerilla kuulisimme sinusta mielellämme!

Jos olet aktiivisessa työnhaussa IT- tai teknologiasektorilla, nyt on tilaisuutesi loistaa! Etsimme erilaisia osaajia esiteltäväksi asiakasverkostollemme, ja voit olla joko vasta urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja. Olemme WorkPowerilla erikoistuneet yhdistämään eri alojen osaajat heidän unelmiensa työpaikkoihin, ja haluammekin auttaa myös juuri sinua urasi seuraavassa vaiheessa ja löytämään juuri sen oikean mahdollisuuden. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun verkostostamme aukeaa juuri sinun profiiliisi vastaava uramahdollisuus!

IT- ja teknologia-alat ovat jatkuvassa murroksessa, ja osaajista on kova kysyntä – juuri nyt onkin täydellinen hetki päivittää työnhakusi näkyvyys. Meillä on kattava verkosto työnantajia, jotka etsivät erilaisia IT- ja teknologiasektorien asiantuntijoita uusiin ja innovatiivisiin projekteihin. Näkyvyys työnhakijaesittelyissämme voi olla ratkaiseva askel matkallasi kohti uutta työpaikkaa, joten mikäli kiinnostuit, lue lisää eri mahdollisuuksistamme alta!

IT-projektipäällikkö

Avainsanat: IT-projektinhallinta, ohjelmistokehitys, tiimityö, budjetointi, aikataulutus, sidosryhmien hallinta

Etsimme projektipäälliköitä, joilla on jo useamman vuoden kokemus ja vahva tausta ohjelmistokehityksessä. Projektipäällikkönä vastuusi kattaa koko projektin elinkaaren alusta loppuun, mukaan lukien budjetointi, aikataulutus ja sidosryhmien hallinta. Perustehtävien lisäksi voit osallistua myös vaatimusten määrittelyyn, riskienhallintaan sekä projektin raportointiin.

Edellytämme:

  • Useamman vuoden työkokemusta projektipäällikkönä tai vastaavissa rooleissa ja kokemuksesi kerryttämää ymmärrystä IT-projektinhallinnan prosesseista
  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa, kuten DI- tai KTM-tutkinto
  • Erinomaisia organisointi- ja aikataulutustaitoja sekä kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä kommunikoida tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa
  • Vahvoja IT-taitoja ja järjestelmäosaamista, erityisesti projektinhallintatyökalujen osalta

Ohjelmistokehittäjä

Avainsanat: ohjelmistokehitys, koodaus, sovelluskehitys, tiimityö, järjestelmäintegraatio, ohjelmistosuunnittelu

Etsimme sekä junior- että senior-tason ohjelmistokehittäjiä, joilla on aiempaa kokemusta ja vahvaa käytännön osaamista eri ohjelmointikielissä. Ohjelmistokehittäjänä vastaat sovellusten ja järjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Päivittäisten vastuualueidesi lisäksi voit osallistua myös koodin tarkistukseen, testaukseen ja dokumentointiin sekä tiimityöhön, jossa kehität räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Edellytämme:

  • Syvällistä ymmärrystä ohjelmistokehitysprosessista ja muutaman (junior) tai useamman (senior) vuoden työkokemusta ohjelmistokehittäjän roolista
  • Vahvaa osaamista ja konkreettisia näyttöjä hallitsemissasi ohjelmointikielissä, kuten Java, Python, C# tai JavaScript. Sisällytäthän ansioluetteloosi tai hakemukseesi linkki portfolioosi tai GitHub-profiiliisi, jossa on koodinäytteitä eri kielillä, jotta voimme tutustua tarkemmin osaamiseesi.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten AMK-insinööri tai DI
  • Hyviä ongelmanratkaisukykyjä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
  • Erinomaisia kommunikointitaitoja ja kykyä tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa

Tietoturva-asiantuntija

Avainsanat: kyberturvallisuus, tietoturva, riskienhallinta, uhka-analyysi, järjestelmävalvonta, tietosuojakäytännöt

Etsimme tietoturva-asiantuntijoita, joilla on muutaman vuoden kokemus ja syvällistä osaamista kyberturvallisuuden alueella. Tietoturva-asiantuntijana päivittäisiin vastuualueisiisi kuuluu organisaation tietoturvapolitiikan kehittäminen ja ylläpito, riskien arviointi sekä uhkien tunnistaminen ja analysointi. Perustehtäviesi lisäksi voit osallistua myös koulutuksiin, järjestelmien valvontaan ja tietosuojakäytäntöjen implementointiin.

Edellytämme:

  • Syvällistä ymmärrystä tietoturvasta, kyberuhista ja riskienhallintaprosesseista, sekä muutaman vuoden työkokemusta näiden parissa työskentelemisestä
  • Soveltuvaa koulutusta, kuten relevantti korkeakoulututkinto ja/tai kyberturvallisuuden sertifikaatti
  • Hyvää kykyä analysoida ja raportoida tietoturvahaavoittuvuuksista ja -uhista
  • Erinomaisia ongelmanratkaisukykyjä ja kykyä työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti
  • Vahvoja kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja

Pilviarkkitehtuurin asiantuntija

Avainsanat: pilviarkkitehtuuri, infrastruktuuri, järjestelmäintegraatio, DevOps, tietoturva, palveluiden optimointi

Etsimme pilviarkkitehtuurin asiantuntijoita, joilla on muutaman vuoden kokemus ja vahva tausta pilvipalveluissa. Pilviarkkitehtuurin asiantuntijana voit olla vastuussa esimerkiksi pilvi-infrastruktuurin suunnittelusta ja hallinnasta, palveluiden optimoinnista ja skaalautuvuuden varmistamisesta. Perustehtävien lisäksi voit osallistua myös DevOps-prosessien kehittämiseen, tietoturvakäytäntöjen implementointiin ja sidosryhmien kouluttamiseen pilvipalveluiden käytössä.

Edellytämme:

  • Syvällistä ymmärrystä pilviarkkitehtuurin periaatteista ja käytännöistä, sekä muutaman vuoden työkokemusta pilviympäristöjen hallinnan parista
  • Vahvaa osaamista pilvipalveluissa, kuten AWS, Azure tai Google Cloud
  • Alan soveltuvaa korkeakoulutusta, kuten AMK-insinööri tai DI
  • Erinomaisia ongelmanratkaisukykyjä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
  • Hyviä kommunikointitaitoja, jotta voit tehokkaasti ohjata tiimejä ja asiakkaita pilviarkkitehtuurin parhaissa käytännöissä

Data-analyytikko

Avainsanat: data-analyysi, tilastotiede, raportointi, liiketoimintatiedot, tietojen visualisointi, ennakoiva analytiikka

Etsimme data-analyytikkoja, joilla on muutaman vuoden kokemus ja vahva tausta tietoanalyysissä. Data-analyytikkona päivittäiset vastuualueesi kattaa tietojen keräämisen, analysoinnin ja tulkinnan, jotta voit tarjota liiketoiminnalle arvokkaita näkemyksiä. Perustehtävien lisäksi voit osallistua myös ennakoivaan analytiikkaan, tietojen visualisointiin ja raportointiin eri sidosryhmille.

Edellytämme:

  • Syvällistä ymmärrystä datan analysoinnista, tilastotieteistä ja liiketoimintatiedosta, sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavissa tehtävissä
  • Vahvaa osaamista analyysityökaluissa ja ohjelmointikielissä, kuten SQL, Python tai R
  • Alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten DI tai KTM
  • Erinomaisia ongelmanratkaisukykyjä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
  • Hyviä kommunikointitaitoja ja laaja-alaista kielitaitoa, jotta voit selkeästi esittää analyysin tulokset ja suositukset eri sidosryhmille

Asiakasyrityksemme tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia työskennellä kehittyvissä ympäristöissä, joissa voit laajentaa osaamistasi ja edetä urallasi. Asiakkaidemme monipuoliset toimialat tarjoavat laajan kirjon erilaisia uramahdollisuuksia, joiden puitteista pyrimme kartoittamaan juuri sinulle sopivimman ja kiinnostavimman!

Kuulostaako avoin rekrytointiprosessimme mielenkiintoiselta mahdollisuudelta? Hakeminen on helppoa – riittää, että jätät meille yhteystietosi ja CV:si, sekä halutessasi vapaamuotoisen hakemustekstin. Mikäli profiilisi vastaa keskeisimpiä asiantuntijaprofiilien odotuksia, olemme sinuun yhteydessä ja pääsemme kartoittamaan prosessin seuraavia vaiheita kanssasi!

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja tästä rekrytointiprosessista antaa HR-konsultti Tiia Haimakainen sähköpostitse osoitteessa tiia.haimakainen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 122723232

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus