Hitsaajia Kangasniemelle

Kokoaikainen

Joutsa, Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki, Toivakka

Haku päättyy 2.10.2024

Haemme hitsaajia Kangasniemelle!

Etsimme ammattitaitoisia hitsaajia asiakasyrityksillemme vahvistamaan heidän tiimejään. Tämän hakemuksen kautta voit hakea hitsaajan tehtäviin, työtehtävät ja -kohteet määräytyvät yritysten kulloistenkin tarpeiden mukaisesti. Mikäli siis käsillä tehtävä työ kiinnostaa ja haluat päästä työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, jatkathan lukemista!

Työpäiväsi

koostuvat esimerkiksi erilaisten kappaleiden monipuolisesta hitsaamisesta MIG/MAG- ja TIG-hitsaustekniikoilla. Työ on yksittäiskappaleiden ja eri kokoisten sarjojen valmistamista. Työ voi sisältää myös ohutlevytyötä, joten kokemus ohutlevytyön parista katsomaan eduksi.

Työskentely tapahtuu pääasiassa päivävuorossa, mutta onhan sinulla tarvittaessa mahdollisuus myös vuoro- tai viikonlopputyöhön.

Odotamme sinulta

  • Hyvää kommunikointitaitoa joko suomeksi tai englanniksi
  • Kykyä lukea piirustuksia
  • Arvostamme erityisesti kokemusta alumiinin ja rosterin hitsauksesta sekä vaativien kokoonpanojen hitsauksesta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä huolellista otetta työhön
  • Koulutustaustaltasi voit olla kone- ja metallialan ammattilainen, esimerkiksi levyseppähitsaaja.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä hitsaustaidoissasi
  • Mukavan työympäristön ja tiimin tuen
  • Alkuun määräaikaisen tehtävän, jonka jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille
  • Töiden aloituksen sopimuksen mukaan
  • Palkkaus ja työsuhteen ehdot pohjautuvat Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. Palkka on neuvoteltavissa aiemman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja voit myös kertoa, minkälainen työ sinua jatkossa kiinnostaisi, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivan työn.

Asiakasyrityksistä kerromme lisää työhaastattelussa.

Lisätietoja

Maiju Majamaa, HR-konsultti
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: hitsaaja, mig-hitsaaja, tig-hitsaaja, mig, tig hitsaus, welder, metallityö

Ilmoitusnumero: 117771282

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus