Front Desk -työntekijä, Pyhä Igloos, Pyhätunturi

Kokoaikainen

Kemijärvi, Pelkosenniemi

Haku päättyy 20.10.2024

Haemme Pyhä Igloolle talvikaudelle Front desk -työntekijää!

Pyhä Igloos on ainutlaatuinen majoitus- ja elämyskohde, joka sijaitsee Pyhätunturin upeissa maisemissa. Tämä viehättävä paikka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden yöpyä igluissa, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja unohtumattomia elämyksiä. Pyhä Igloo tunnetaan erityisesti erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja monipuolisista aktiviteeteistaan. Tutustu Pyhä Igloosin nettisivuihin täällä! 

Tässä tehtävässä vastaat vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta, huolehdit heidän viihtyvyydestään ja pyrit tarjoamaan ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Pyhä Igloos tarjoaa vuokralle talviaktiviteettivarusteita, kuten moottorikelkkoja, liukulumikenkiä ja sähköpyöriä, joiden vuokraaminen ja huoltaminen kuuluvat myös osaksi tehtävääsi. Lisäksi myyt erilaisia aktiviteettipaketteja asiakkaille.

Vastaanottotyöntekijänä hoidat sähköpostiviestintää, puheluita ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin. Työtehtäviisi kuuluvat myös elämystilojen, kuten saunan ja poreammeen, kunnossapito sekä niiden lämmittäminen, kodan vuokraus, nuotion sytyttäminen ja ulkoalueiden ylläpito.

Työssä käytät sekä suomea että englantia, sillä noin 90 % asiakkaista on englanninkielisiä. Erinomainen englannin kielen taito on siis välttämätön, ja muiden kielten hallinta katsotaan eduksi. Aiempi asiakaspalvelukokemus, etenkin vastaavissa tehtävissä, sekä Moder- ja Booking.com-järjestelmien tuntemus ja ohjelmapalveluiden kokemukset ovat etuja. Tarjoamme kuitenkin koulutusta palvelualan järjestelmiin, mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta.

Haemme asiakaspalveluhenkistä, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä henkilöä, joka kykenee toimimaan sujuvasti sekä omatoimisesti että osana tiimiä.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Laita hakemusta tulemaan nettisivujemme kautta, osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Kysyttävää? Laita minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi

Työpaikan sijainti: Pyhä Igloos, Kerontie 3, 98530 Pyhätunturi

Työn kesto: määräaikainen, marraskuun 2024 alusta helmikuun 2025 loppuun

Ilmoitusnumero: 122907578

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus