Elektroniikka-asentaja Mäntsälään

Kokoaikainen

Hyvinkää, Järvenpää, Lahti, Mäntsälä, Riihimäki

Haku päättyy 29.9.2024

Etsitkö mielenkiintoisia elektroniikka-asentajan töitä? Viihdytkö näppäryyttä vaativissa työtehtävissä?

Haemme nyt asiakkaallemme oma-aloitteista ja reipasta elektroniikka-asentajaa vuoden loppuun asti kestävään projektiin Mäntsälään. Mahdollisesti työt voivat jatkua pidempäänkin. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla useammalle reippaalle työntekijälle. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat datakeskuksen elektroniikka-asennuksien parissa, jossa vastaat tuotannon komponenttien, kiintolevyjen ja muistikampojen vaihdosta. Käytössäsi on englannin kielinen tikettijärjestelmä, joten kielen perusosaaminen on tässä tehtävässä välttämättömyys. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten tuotteiden pakkausta, purkamista ja varastolla työskentelemistä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa, ja työsuhteessasi noudatetaan Sähkö- ja ICT-alan työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Aikaisempaa kokemusta käsillä tehtävästä työstä tai harrastuneisuutta elektroniikka-alaa kohtaan
  • Englannin ja suomen kielen osaamista
  • B-ajokorttia 
  • Reipasta työasennetta

Tarjoamme sinulle

Asiakkaallamme pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Sinut perehdytetään työtehtäviisi, ja hyvin hoidetut työt antavat sinulle mahdollisuuden jatkaa töitä myöhemmissä projekteissa.

Työsuhde solmitaan WorkPowerin kautta, ja WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi

Avainsanat: elektroniikka-asentaja, varastotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, varastotyö, teollisuus

Ilmoitusnumero: 118736771

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus