Aloitteleva mylläri betonielementtitehtaalle

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere

Haku päättyy 10.7.2024

Haussa mylläri asiakasyrityksemme betonielementtitehtaalle vanhempainvapaan sijaisuuteen!

Tehtävänkuvasi kattaa betoniaseman hoitamisen sekä elementtien jälkihoidosta huolehtimisen. Työ on vastuullista ja suurelta osin itsenäistä, joten eduksesi on aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakasyrityksemme on myös valmis kouluttamaan potentiaalisen tekijän myllärin tehtäviin, joten tehtävä on mahdollista oppia työn ohessa. Vastuullasi tulee olemaan betoniaseman hoito, joten alan ymmärrys katsotaan tässä tehtävässä eduksi. 

Asiakkaamme tehdas sijaitsee Lempäälässä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuoro klo 7-15 ja iltavuoro 12.30-20.30. Sijainnin ja vuorotyön luonteen vuoksi auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Töiden aloitus tapahtuu hyvinkin joustavasti, heti sopivan henkilön löydyttyä ja sijaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme palvelukseen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Haastattelut aloitamme heti hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katri Mäkinen p. 040 832 4363.

Avainsanat: rakennusala, betonirakentaminen, elementtitehdas, mylläri, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 106313836

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus